Skip to main content

Meslewin tyyli-ilta

Napolilaisilla on nyt tilaisuus tutustua juhlapukeutumisen saloihin. Iltoja järjestetään kaksi eli 27.11. ja 28.11. Imoittautukaa viimeistään 20.11. Kertokaa, sopiiko 27.11. vai 28.11. vai molemmat. Koska iltaan sisältyy tarjoilu (kuohuvaa ja sushi), peritään siitä 12€ maksu. Maksuohjeet ilmoitetaan ilmoittautuneille. Juhlapukeutumisen ja korujen illan meille järjestää Meslewi Mannerheimintiellä. Tässä Meslewistä tullut kutsu:

Kutsu Meslewiin tyylin iltoihin 27.11 ja 28.11.2013 Viva la vida!

Muoti muuttuu tyyli säilyy...

Oletko jo löytänyt sen Sinun tyylisi? Oletko halukas kuulemaan alan ammatilaisilta uusimmat niksit ja nippelitiedot? Jos vastauksesi on kyllä, ilmoittaudu mukaan jo tänään. Paikkoja rajoitetusti ja viidelle ensimmäiselle / päivä teemme henkilökohtaisen  iltapukustailauksen 10-metriselle catwalkillemme.

PRINSESSAHOITO www.meslewi.com

OHJELMA

Iltamme alkaa  Klo 17.30 Meslewin loungessa, Mannerheimintie 44. Huuhdomme työpäivän kuohuvalla ja kalastelemme sushit suuhumme.

Klo.18.00 Alustus
Meslewin omistaja (
vuodesta 1991) Leena Jaakkola avaa illan ja kertoo kuumat trendit, sekä vastaa kysymyksiinne.


House of Elliot:n omistaja Liisa Rantakari kertoo kaiken helmistä ja niiden oikeasta valinnasta, hoidosta sekä mikä nyt on se kuumin tapa pitää niitä.

300m2 Meslewin tilat muuntuvat kuin 1001 yön sadussa koru- ja iltapukukeitaaksi. Napoli:n naisilla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus päästä tyylin ytimeen yhdessä illassa sekä tehdä hankintoja itselleen tai lahjaksi asiantuntijoiden opastuksella.

Leena & Liisa

Lisätietona Leenalta tuli tämä: 
Alennusta saa -20% Meslewin iltapuvuista. House of Elliot tekee aina myös pyöristyksiä ja yllätysbonuksia. Mitä suuremmat koruhankinnat on sitä reilumpi alennus.

 

Osallistuminen tapahtumaan edellyttää Napolin jäsenyyttä. Jos haluat osallistua, etkä ole vielä Napolin jäsen/kannatusjäsen, lue liittymisohjeet kohdasta 'Jäsenyys'.

Kesto: 
27.11.2013 - 17:30 - 20:00