Aurora Karamzinin jäljissä Kävelykierros Träskändassa -TÄYNNÄ

Aika: 23.5.2022 klo 17:30 - 19:30
Paikka: Träskändan kartanon P-paikka,Träskändanristi 2, Espoo

Napoli järjestää kävelykierroksen Träskändan puistossa maanantaina 23.5. klo 17:30. Kierros kestää 2 tuntia ja olemme kokoajan ulkona. Kierros järjestetään myös mahdollisella sadesäällä, Pukeudu siis säänmukaan, varaustaudu kunnon kävelykengillä ja oppaamme suositteli varautumaan hyttyskarkotteella alkukesän mahdollisiin inisijöihin.

VTM Mari Anthonin johdolla tutustutaan Träskändan kauniiseen ympäristöön ja kiehtovaan historiaan, sekä tulevaisuuden suunnitelmiin. Päähenkilönä on kartanon tunnetuin ja pitkäaikaisin omistaja Aurora Karamzin, upporikas ja kuvankaunis hovineiti, josta kypsyi merkittävä yhteiskunnallinen vaikuttaja ja koko kansan rakastama hyväntekijä. Ehdoton kohokohta Träskändan historiassa oli keisari Aleksanteri II:n vierailu, josta edelleen muistuttavat mm. koristeellinen latriini sekä Keisarin tammi. Luonnonsuojelualueella on myös monia muita merkittäviä rakennuksia ja muistomerkkejä. Mahdollisuus keskustella myös kaupungin omistaman, tyhjillään olevan päärakennuksen sekä luonnonsuojelualueen tulevaisuudesta.

Mukaan mahtuu 35 napolilaista. Opastus on jäsenille maksuton, mutta perimme viimeisen vuorokauden aikana tulleista peruutuksista 8 € peruutusmaksun, jollemme onnistu saamaan toista jäsentä tilalle.

Lue Aurora Karamzinista lisää: Aurora Karamzin – Wikipedia

Ilmoittautumiset:

tiedustele peruutuspaikkaa s-postilla: mervi.vatanen@gmail.com

Peruutukset:

https://napoli.tek.fi/mv/aurora_karamzin_peruutus/