TikTok tanssitunti

Aika: 2.1.2023 klo 17:30
Paikka: Aino Wellness & Dance, Keran hallit

Napoli järjestää tanssitunnin Wellness & Dance Aino studiolla Keran halleilla. Tunnin taso on kaikille sopiva. Tunnilla tanssitaan reippaassa tempossa, mutta jokainen voi oman kuntonsa mukaisesti olla mukana. Tunnilla tehdään TikTok tyylinen tai muu nuorisoa somessa innostanut koreografia, josta annetaan vaihtoehtoja eri vaikeusasteella. Tunti kestää 60min ja se on ilmainen jäsenille.

Tunti on klo 17.30. Jos osallistujia on paljon, järjestetään uusinta samana iltana klo 18.40 alkaen. Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislinkin kautta ja ilmoita samalla, sopiiko sinulle tanssitunti klo 18.40, jos ensimmäinen ryhmä on jo täynnä.

Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 20.12.22. Sen jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan Napolin tuki 7,50€, ellei tilalle löydetä toista osallistujaa.

Ilmoittautumislinkki:https://napoli.tek.fi/am/tiktok-tanssitunti-ilmoittautumi/

Peruutuslomakkeen linkki:https://napoli.tek.fi/am/peruutus-tiktok-tanssitunti/

Ystävällisin terveisin,

Aino, Napoli

 

Lisätiedot ilmoittautuneille:
 

Tunti alkaa klo 17.30, saavuthan hyvissä ajoin (viimeistään klo 17.20) Studion eteen, jotta tunti pääsee alkamaan ajallaan? Pukuhuoneet löytyvät suht läheltä, mutta varaa aikaa vaatteiden vaihtoon + lukko pukukaapin oveen. Päällysvaatteet voi jättää studion yhteydessä olevaan naulakkoon (joka on vartioimaton). Meitä on 20 tanssijaa, joten tanssisalin sisälle ei mahdu isoja kasseja / vaatteita.

Saapumisohjeet löytyvät linkin takaa, muista parkkikiekko, jos saavut autolla. Wellness & Dance Aino studio sijaitsee saapumisohjeen pyöräparkin ja invasisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Lähellä olevan parkkipaikan kunnossapidossa on ollut haasteita, joten jos lunta tulee, suosittelen "ajo inva" kohdan parkkista. https://www.keranhallit.fi/saapumisohjeet/

Ota mukaasi hilpeää mieltä, juomapullo täynnä vettä ja sisäliikuntaan sopivat lenkkarit. Voit tanssia myös paljain jaloin, sukkasillaan emme suosittele tanssimaan. Napoli ei ole vakuuttanut osallistujia, ei myöskään tanssistudio - jokainen osallistuu tunnille omalla vastuullaan.


Uuteen vuoteen tanssien!