Hiljainen paraati - taidepaja

Aika: 25.1.2023 klo 17:00
Paikka: Amos Rex, Lasipalatsi Mannerheimintie 22-24

Aika: ke 25.1. klo 17, (uusinta ke 8.2. klo 18.30 

 

(TÄYNNÄ, ilmoittaudu jonoon)

Napolilaisilla on mahdollisuus osallistua Amos Rexin taidepajaan. Erilaiset värit, sekä niiden puuttuminen tai muuten epätyypillinen käyttäytyminen, vaikuttavat ihmisen tunnetilaan ja kokemukseen ympäristöstä monin tavoin. Kierroksella tutkitaan näitä vaikutuksia taiteen äärellä, erilaisten tehtävien avulla. Taidepajan tehtävät sopivat kaikenlaisille osallistujille: lapsille ja aikuisille, taidetta vieroksuville sekä sitä rakastaville.

Taidepaja pidetään Studio Rex -taidepajatilassa ja Sigurd Frosterus -kokoelmasalissa. Lisäksi opas vie meidät lyhyelle kävelyretkelle Hiljainen paraati -näyttelyn puistomaisille poluille. Taidepajan jälkeen voimme jäädä kiertämään näyttelyä itsenäisesti omakustanteisesti: sisäänpääsy 15€, museokortilla ilmainen sisäänpääsy.

Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 18.1.23. Sen jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan peruutusmaksu, joka on Napolin tuen suuruinen, tässä tapahtumassa 13,50€. Peruutusmaksua ei peritä, jos tilalle löytyy toinen osallistuja Napolin jäsenistöstä.

Ilmoittaudu mukaan ja valitse kumpaan ryhmään haluat. Merkitse kumpikin ryhmä, jos kumpikin sopii sinulle: https://napoli.tek.fi/am/amos-rex-taidepaja-ilmoittautumi/

Muista peruuttaa, jotta joku muu pääsee tilallesi. Ryhmäkoko on 15 henkeä. Peruutuslomakkeen linkki:https://napoli.tek.fi/am/peruutus-amos-rex-taidepaja/