Vaikuttajaverkosto WoMan - Business Speed Dating

Aika: 16.3.2023 klo 17
Paikka: Meeting Park Kluuvi

Vaikuttajaverkosto WoMan kutsuu Napolin viettämään heillä suuren suosion saavuttanutta Business Speed Dating -iltaa 16.3. klo 17.00 – 18.30 Meeting Park Kluuvissa.

Jos olet henkilö, jolla on halu ammentaa pitkästä urakokemuksestaan neuvoja ja tukea muille, ilmoittaudu mukaan!

WoMan ry on järjestö, joka edistää jäsentensä verkostoitumista työelämässä. WoManin jäsenet edustavat eri toimialoja ja ovat oman alansa vaikuttajanaisia. Järjestö tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden laajentaa tietämystään ja saada näkökulmia oman toimialansa ulkopuolelta. https://www.womanvaikuttajat.fi/

Tässä WoManin kutsu:

Oletko valmis tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä ja luomaan arvokkaita yhteyksiä?? Tässä vauhdikkaassa illassa pääset tutustumaan eri alojen asiantuntijoihin ja yrittäjiin sekä laajentamaan verkostojasi!?

Vaikuttajaverkosto WoMan kutsuu Napolin viettämään suuren suosion saavuttanutta Business Speed Dating -iltaa 16.3. klo 17.00. Business Speed Datingissä osallistujat kiertävät toistensa luokse ja rajatussa ajassa esittelevät itsensä, uratarinansa, liiketoimintaideansa tai muun teeman, johon haluavat näkökulmia. Keskustelun aikana toinen parista kysyy tarkentavia kysymyksiä ja ehdottaa seuraavia askeleita. Illan päätteeksi myyntipuheesi on hioutunut huippuunsa ja olet saanut uusia ideoita aiheesi tai suunnitelmasi edistämiseksi. Vastaavasti myös sparrailutaitosi kehittyvät.

Osallistujiksi toivotaan henkilöitä, joilla on halu ammentaa pitkästä urakokemuksestaan neuvoja ja tukea muille. Parien kohtaamisiin toivotaan mentorointimaista otetta. Sparrailu voi olla yhdensuuntaista tai molemminpuolista parien mukaan. Osallistuminen on auki eri toimialoilta tai työtehtävistä tuleville.

? Aika, Business Speed Dating: 16.3.2023 klo 17.00-18.30 (tämän jälkeen WoManin vuosikokous 18.30-19.30)

? Paikka: Meeting Park Kluuvi, Kluuvikatu 7, 00100 Helsinki. Käynti Kluuvikadun ja Yliopistokadun kulmasta hisseillä 5. kerrokseen.

WoMan toivoo ilmoittautumista myös heidän kauttaan, joten ilmoittaudu sekä WoManille että Napoliin. Ilmoittautumiset 14.3. mennessä.

WoManin ilmoittautuminen https://www.womanvaikuttajat.fi/tapahtuma/woman-napoli-business-speed-dating/

Napolin ilmoittautuminen https://napoli.tek.fi/hn/woman-ilmoittautuminen-16-3-2023/ Mukaan mahtuu kymmenkunta henkilöä ja näet mahdollisen täyttymisen ilmoittautumislomakkeella.

Jos joudut perumaan, tekisitkö sen täällä https://napoli.tek.fi/hn/woman-peruutus-16-3-2023/

Tässä vielä WoManin Facebook-tapahtuma https://fb.me/e/3XVUdIfbI   (ilmoittautumiset kuitenkin lomakkeella nettisivujen kautta)

Tapahtuman jälkeen WoMan ry pitää vuosikokouksensa. He toivottavat tervetulleiksi vuosikokoukseen myös muut toiminnasta kiinnostuneet.

Ohjelma:

17.00 Kahvit ja yhdistysten esittäytymiset

17.15 Business Speed Dating

18.30 Vaikuttajaverkosto WoMan ry:n vuosikokous

Aurinkoisin terveisin

Hanna Nikkilä

Napolin hallitus

P 040 56 11 894