Toiminta

Tukea työhön ja viihdettä vapaa-aikaan
Napolin tapahtumat tarjoavat jäsenille mahdollisuuksia verkostoitua, kehittyä urallaan, oppia uusia taitoja ja irtautua arjesta. Yritysvierailut ja uraillat antavat omaan työhön ja urakehitykseen ajatuksen aihetta, kun taas monipuoliset kulttuuririennot ja harrastuskokeilut tuovat työlle vastapainoa. Olipa kyse sitten kokkauksesta, askartelusta tai itsepuolustuksesta, uusien taitojen opettelu on hauskempaa seurassa!

Napolin toiminta keskittyy pääkaupunkiseudulle. Jos etsit naispolyteekkarihenkistä seuraa Turussa tai Tampereella, ota yhteyttä sisarkerhoihimme.

Verkostoista vertaistukea
Napolin jäsenistössä on opiskelijoita, vastavalmistuneita ja jo vuosia työelämässä vaikuttaneita, kansainvälisesti kokeneita tekniikan akateemisia. Keskustelut jäsenistön kesken tarjoavatkin usein tuoreita näkökulmia asioihin. Vertaistukea saat myös Napolin omasta mentorointiohjelmasta.

Lisätietoa toiminnasta
Napolin tiedotus on suunnattu ensisijaisesti jäsenille. Jo ennen liittymistä saat hyvän käsityksen Napolin toiminnasta selaamalla menneitä ja tulevia tapahtumiamme tai seuraamalla Facebook-ryhmäämme. Jos kiinnostuit, liity jäseneksi!