Tapahtumia 2002-2009

2009

Napolin sääntömääräinen vaalikokous - to 19.11.2009

Napolin sääntömääräinen vaalikokous pidettiin to 19.11. TEK:n saunatiloissa Itä-Pasilassa.
Kokouksen jälkeen vietimme Napolin pikkujoulua teemana "muistoja menneistä, toivoa tulevasta": ideoimme Napolin toiminnan jatkoa ja ensi vuoden 30-vuotisjuhlia pikkupurtavan ja viinin/glögin merkeissä.

Tutustuminen Helsingin Energian Energiakeskukseen - ti 20.10.2009

Napolin tutustumiskäynti Helsingin Energian Energiakeskukseen, joka sijaitsee Kampissa Sähkötalon kolmannessa kerroksessa.
Helsingin Energian tuotannon yleisesittelyn ja Katri Valan lämpö- ja jäähdytyslaitoksen toiminnan esittelyn lisäksi tutustuimme Energiakeskuksen toimintaan, saimme katsauksen suomalaisten kotien sähkönkäyttöön sekä vinkkejä energiatehokkaaseen toimintaan kodeissa. Teimme myös kierroksen kodinkonenäyttelyssä, jossa oli esillä tämän hetken laitetarjontaa sekä tietoa laitteiden ominaisuuksista ja vinkkejä kodinkoneiden valintaan, sijoittamiseen ja hoitamiseen liittyvistä asioista.

Energiakeskuksen neuvonta on puolueetonta ja perustuu tutkimustietoon. Näyttelyssä on tarjolla myös mukaan otettavaa materiaalia.

Napolin vuosikokous - ti 24.3.2009

Napolin vuosikokous pidettiin Tennispalatsin 2. krs kahvilassa (Wayne's Coffee) 24.3.2009.

Kokouksen jälkeen osallistujille tarjottiin opastettu kierros Helsingin kaupungin taidemuseon näyttelyyn Walt Disney ja eurooppalainen taide.

Hyvä työelämä - ti 24.2.2009

Haluatko naisnäkökulmaa työssä viihtymiseen? Miten hyvä johtaminen tai innostava työilmapiiri syntyy Napolin jäsenten työpaikoilla?
TEKin asiamies Jarna Savolainen esitteli TEKin uutta Hyvä työelämä –sivustoa. Napolin jäsenet pääsivät jakamaan kokemuksia hyvästä työelämästä ja kierrättämään ideoita työhyvinvointiin vaikuttamisesta työpaikalla. Tilaisuuden aikana
·  TEKin työelämän laadun asiantuntija Jarna Savolainen johdatti keskustelun toimivan ja työhyvinvointia tukevan työpaikan aiheeseen,
· kerättiin osallistujien parhaiksi kokemat työpaikkakäytännöt kokoon ja edelleen kaikkien käyttöön,
·  vedettiin keskustelu yhteen ja Jarna kertoi, miten Hyvä Työelämä -virtuaaliyhteisö (www.tek.fi/hyvatyoelama) hyödyttää aiheesta kiinnostunutta.

Ravintoluento - to 29.1.2009 klo 18

Ravitsemusasiantuntija Riitta Okkonen kertoi ravinnon merkityksestä virkeyteen ja terveyteen. Tilaisuudessa oli myös ravintolisäesittely kevyen iltapalan ja saunomismahdollisuuden lisäksi.

2008

Vaalikokous ja teatteri - 24.11.

Napolin sääntömääräisnen vaalikokous järjestettiin Ravintola Juttutuvassa (Säästöpankinranta 6) maanantaina 24.11. Vaalikouksessa käsiteltiin seuraavat asiat: Jäsen- ja kannatusjäsenmaksun suuruus, hallituksen jäsenten valinta tulevaksi toimikaudeksi ja tilintarkastajien valinta tulevaksi toimikaudeksi.

Kokouksen jälkeen siirrytään Helsingin Kaupunginteatteriin (Ensi Linja 2) katsomaan klo 19:00 esitystä "Missä kuljimme kerran".

NAPOLI naurujoogasi - 27.10.

Vatsalihasten vahvistaminen on suorastaan naurettavaa. Napolilaiset tutkivat tämän terveyttä edistävän joogamuodon vaikutusta mm. vatsalihaksiinsa. Naurusessiossa yhteenkuuluvuuden tunne kasvaa ja ihmisille tulee oikein hyvä ja rento olo. Naurusessio sisälsi nauru- ja hengitysharjoituksia. Naurujoogasessio järjestettiin TEK:n saunatiloissa (Ratavartijankatu 2) ja se kesti noin tunnin. Lisäksi tarjolla oli kevyttä iltapalaa ja sauna.

Kutsu Teknan tapahtumaan - 2.9.

Syksyn aluksi Tekna kutsui napolilaiset kuukausitapaamiseensa Tampereelle. Tapaamisen teemana on työhyvinvointi. Asiantuntijana aiheeseen johdatteli Tampereen yliopiston professori, filosofian tohtori Marja-Liisa Manka (alueena ihmisen johtaminen ja työhyvinvointi).

Perhepäivä Tekniikan museossa - 17.5.

Tekniikan museossa ihmetteleltiin ja innovoitiin koko perheen voimalla lauantaina 17.5. Käytössämme oli koko museo pari tuntia ennen muuta yleisöä. Tarjolla oli myös mehua ja pullaa. Tekniikan museoon oli tervetullut myös ihan myös itsekseen, perhevarustus ei ollut välttämätön. Tapahtumaan on kutsuttu mukaan myös TEKin muita kerhoja - TEKNA Tampereelta ja ÅboaTEK Turusta sekä Akateeminen teekkarikerho Teemu.

Tutustuttavana mm.

    * Keksinnöt aikajanalla
    * Koskettelulaatikko
    * Kuinka ideat syntyvät?
    * Monitahokkaat, kappaleet ja rakenteet
    * Mikättimet
    * Ihmeelliset innovaatiot -peli

Sytyttääkö? - 29.4 => Linkit ja vinkit

Mitä jokaisen on hyvä tietää tulipalosta ja sammutuksesta. Tiistaina 29.4.2008 Mellunmäen pelastusasemalla Helsingin pelastuslaitoksen turvallisuuskouluttaja Stina Hällbergin perehdytti Napolilaisia jokanaisen palo- ja sammutustietouteen teoriassa ja käytännössä.

Joskus tuli pääsee yllättämään. Pesukone kärähtää. Kynttilä kaatuu. Munkkikattila roihahtaa. Grillimestari syttyy myös itse. Tilanteen pohtiminen etukäteen ja harjoittelu oikeilla välineillä antaa varmuutta toimia oikein jos näin käy. Napolin Sytyttääkö?-tilaisuudessa kokeiltiin alkusammutusvälineitä ja turvallista toimintatapaa myös käytännössä.

Teoria: Rakenteellinen turvallisuus (=miksi palo-ovia ei kiilata auki), merkinnät, välineet ja toiminta eri tilanteessa.
Käytäntö: Sammutuspeiton käyttö (rasvapalo kattilassa, palava nukke), käsisammuttimen käyttö (allaspalo).
» Kattavaa tietoa netissä www.112.fi - Tiedä milloin ja miten toimia
» Tiedä missä olet! Linkki vie koordinaattipalveluun.

Vuosikokous - 12.3.

Napolin sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 12.3.2008 Cafe Ateneumissa. Kokouksen jälkeen tutustuttiin Pekka Halosen näyttelyyn oppaan johdolla.
 

2007

Oppineita naisia! - 14.11.

Vaalikokous pidettiin keskiviikkona 14.11. Teatteriravintola Morkussa. Kokouksessa valittiin Napolin hallitukseen seuraavat henkilöt: Riikka Holopainen (pj.), Tiina-Mari Monni (rahis), Kaisa Kyläkoski, Hannele Pietola, Tuula Pihlajamaa (jäsenrekisteri, meililistat), Pirjo Sainio ja Mervi Vatanen. Kokous päätti myös säilyttää Napolin jäsenmaksun ennallaan eli vuoden 2008 jäsenmaksu on 8 euroa.

Kokouksen jälkeen siirryttiin Kansallisteatteriin  katsomaan Molièrin Oppineita naisia.

"Molièren komedia Oppineita naisia kritisoi teko-oppineisuutta ja kirjaviisautta, jossa muotoseikat menevät sisällön edelle. Perheen tytär rakastuu aitoon ja kunnialliseen mieheen, jonka isä hyväksyy mielellään – äiti sitä vastoin haluaa hienostuneen vävyn. Keskinkertainen runoilija ja keinottelija on päässyt äidin suosioon. Alkaa tahtojen taistelu järjen ja viisauden välillä.

Rakkaus ei koskaan kuihdu. Se on yhtä kiehtovaa ja ikuista nyt kuin 1672, kun Moliére´n komedia esitettiin ensimmäisen kerran Pariisissa.

Molière on punonut komediaansa hykerryttävän hauskasti miesten ja naisten ikuisen kamppailun oikeassa olemisen oikeudesta. Ja kun siihen lisätään vielä naisten halu voittaa miehet viisaudessa, filosofiassa ja tieteissä, kirjailija voi mielin määrin ilakoida sillä, miten helposti ihmiset yleensä – niin miehet kuin naiset - antavat hämätä itseään muka oppineilla ja tekosyvällisillä pohdinnoilla. Tässä suhteessa ihmislaji ei ole vähääkään muuttunut.

Näytelmän oppineet naiset ovat siinä määrin oppineisuuden lumoissa, että he sanoutuvat irti maallisista haluista ja avioliiton iloista, jotka kelpaavat vain ”laumaihmisille”. Kirja on miestä kiinnostavampi? Vai onko kuitenkaan? Molière ei säästä pilkaltaan ketään. Kaikki näytelmän henkilöt ovat heikkoja ja narrattavia. Molière´n näytelmien naurun kohde ei koskaan ole itsestään selvä."

Vierailu Iittalan Arabian tehtaille - 15.10.

Tutustuimme Iittala Groupin Arabian tehtaisiin maanantaina 15.10. osoitteessa Hämeentie 135, Arabiakeskus. Rakennuksessa ovat myös Iittalan, Finnlaysonin ja Pentikin tehtaanmyymälät.

Ohjelman kesto klo 16.00 - n.19.00 ja se sisälsi
- Lyhyt Iittala Groupin ja Arabian tehtaan esittely / Pia Nybäck
- Asiaa Arabian tuotekehitysprosessista / tuotekehityspäällikkö Arja Monni
- Asiaa Arabian tuotantoprosessista, mm. tuottavuuden kehittäminen
- Vierailu Arabian taideyhdistyksen tiloissa (www.artarabia.fi)
- Vierailu Arabian tehtaanmyymälään

Saunaan, saunaan suomalaiset! - 21.8.

Napoli saunoi tiistaina 21.8. Loisteen saunassa aivan ydinkeskustassa. Saunomisen lomassa hoidimme kauneutta ja lopuksi nautimme iltapalaa hyvässä seurassa.

Napoli metron ohjaimissa 28.3.

Napolilaisilla oli mahdollisuus tutustua HKL:n metroyksikköön ja kokeilla metron ajamista ennen kuin se automatisoidaan. Tilaisuus järjestettiin keskiviikkona 28.3. metrovarikolla Itä-Helsingissä.

Vuosikokous ja teatteriin - 6.3.

Napolin sääntömääräinen vuosikokous oli tiistaina 6.3. Lilla Teaterin vieressä sijaitsevassa Wayne´s Coffeessa. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat: toimintakertomus vuodelta 2006, tilinpäätös ja tilikertomus, tilintarkastajien lausunto, tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen, toimintasuunnitelma 2007, talousarvio vuodelle 2007. Lisäksi vahvistettiin eronneet jäsenet.

Kokouksen jälkeen Napolilaiset tutustuivat Pudotuspeliin Lilla Teaternissa.

"Pudotuspelin tapahtumat sijoittuvat barcelonalaisen pilvenpiirtäjän trendikkääseen kokoushuoneeseen, jonne saapuvat työnhakijat tavoittelevat Sales executive managerin paikkaa. Yritys on ruotsalaisen monikansallisen huonekalu- ja sisustuskonserni DEKIAN tytäryhtiö. Työhaastattelu onkin kaikkea muuta kuin tavanomainen. Hakijoiden on pystyttävä suoriutumaan tehtävistä, jotka olisivat enemmän omiaan lastentarhassa tai Big Brotherissa. Tilanteet ovat toinen toistaan koomisempia, ja yleisö saa seurata vierestä uskomattomia käänteitä, jotka eivät lakkaa yllättämästä."

Nainen ja johtajuus - 26.2.

Maanantaina 26.2. TEKin hallituksen puheenjohtaja Merja Strengell (Jaakko Pöyry Oyj) puhui johtajuudesta ja sen haasteista; uran, perheen sekä harrastusten lomittamisesta uran eri vaiheissa. Tilaisuus järjestettiin TEKin tiloissa (Tekno-kabinetti) Itä-Pasilassa os. Ratavartijakatu 2.
 

2006

Thaimaan makuja

Keskiviikkona 29.11. Napolin vaalikous järjestettiin Työturvallisuuskeskuksen tiloissa. Sen jälkeen halukkaat pääsivät tutustumaan Thaimaalaiseen ruokaan ja sen valmistukseen Marttojen opetuskeittiössä Kalevankadulla.

Valiojoukkoa

Napolilaiset vierailivat Valio Oy:ssä Pitäjänmäellä tiistaina 23.5. Tanja Leppä-Virtanen kertoi Valion toiminnasta yleisesti ja esitteli pakkauskehityksen. Tuotekehitystoimintaa valaisi Tiina Tervala.

Vuosikokous

Napolin vuosikokous pidettiin 27.3. ravintola Casa Mare, Lauttasaaressa.

Napoli-baletti

Baletti nimeltä Napoli - pakko mennä katsomaan! Kansallisoopperaan kerääntyi ystävänpäivänä 14.2. runsas joukko napolilasia kun näyttämöllä esitettiin klassinen tarina rakkauden menetyksestä sekä takaisin saamisesta. Värikäs koko perheen tarina on Kansallisbaletin kevään suurtuotanto.

Se on ilmoja pidellyt....

Napolilaiset tutustuivat sään oikukkaaseen maailmaan vierailullaan Ilmatieteen laitoksella maanantaina 6.2. Tiedottaja Eija Vallinheimo esitteli meille lyhyesti Ilmatieteen laitoksen ja Dynamicumin (Kumpulassa). Sääennusteiden pohjana olevien havaintojen monimuotoisesta keräämisestä kertoi meteorologi Asko Hutila. Sääennusteiden laskennasta, säämallien tulosten tulkinnasta ja laskentamallien herkkyydestä meille kertoi fyysikko, vanhempi tutkija Markku Kangas. Ilmatieteenlaitoksen sivuilla on mahdollisuus niin tarkistaa sääennuste lähipäiville kuin tutustua ilmaston muutokseen, salamointiin tai revontuliin. Sivustoilta saa myös vastauksen erikoisiin kysymyksiin kuten "Paljonko ilma painaa?" tai "Kannattaako lahnaa kalastaa vastarannalta".

Jäsenkysely 2005

Kiitos kaikille jäsenkyselyyn vastanneille. Haluamme kehittää Napolin toimintaa suuntaan, joka palvelee jäsenistöämme parhaiten. Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa ilmoittaneiden kesken arvotun 20 euron arvoisen lahjakortin Akateemiseen kirjakauppaan voitti Sinikka Ahtiainen.

2005

Kauneus ei ole vain katsojaa varten

Napoli vieraili Lumene Groupin tehtailla tiistaina 29.11. Isäntinä toimivat prosessinkehittämispäällikkö Jukka Manninen ja kosmetiikkakouluttaja Tarja Willman. Ohjelmassa oli tuotannon esittelyä ja perustietoa Lumene Groupista sekä opastusta talvi-ihon hoitoon. Tilaisuuden jälkeen oli mahdollisuus tehdä joululahja- ja hemmottelulöytöjä Lumenen ystävämyynnistä. Lumenen nettisivuilta löytyy vinkkejä niin tuotteista, kuin niiden käytöstä.

Viiniteema

Tiistaina 1.11. Napolilaiset tutustuivat viinien ihmeelliseen maailmaan asiantuntija Markku Ilvestien johdolla. Ennen viininmaistelua pidettiin myös Napolin vuosittaisen vaalikokous. Vaalikokouksessa valittu hallitus vuodelle 2006 on: Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Tiina-Mari Monni, rahastonhoitajaksi Tuula Pihlajamaa, jäseniksi Riikka Holopainen, Sari Kolari, Hannele Pietola, Kati Sulonen ja Mervi Vatanen.

Sienikokkikurssi

Napolilaiset tutustuivat syksyn sienten käsittelyyn ja sieniruokien valmistukseen Uudenmaan Marttojen opastuksella ma 5.9. Osallistujat saivat kirjalliset ruokaohjeet mukaan kotiin. Uudenmaan Marttojen toimintaan voi tutustua kätevästi netissä osoitteessa www.uudenmaanmartat.fi

Yritysvierailu: M-real, Kirkniemen tehdas, Lohja

Haluatko tutustua paperinvalmistukseen ja suomalaiseen nykyaikaiseen paperitehtaaseen? Nyt sinulla on siihen tilaisuus! Napolilaiset vierailivat M-realin Kirkniemen (Lohja) paperitehtaalla keskiviikkona 27.4. Vierailun aikana tutustuimme mm. paperinvalmistusprosessiin ja kävimme tehdaskierroksella. Vierailun isäntänä oli tehtaanjohtaja Martti Savelainen. Lisätietoa paikasta löytyy osoitteesta www.m-real.com.

Vuosikokous ja teema

Napolin Napolin sääntömääräinen vutsikokous järjesttiin torstaina 31.3. TEKin saunatiloissa, os. Ratavartijankatu 2. Sääntömääräiseten asioiden lisäksi (Toimintakertomus edelliseltä vuodelta, tilinpäätös ja tilikertomus, tilintarkastajien lausunto, tilinpäätöksen huväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen, talousarvio, uuden hallituksen toimintasuunnitelma, eronneet/erotetut jäsenet). Sääntömääräisen osion lisäksi KM Niina Kokko TKK:n työpsykologian ja johtamisen laboratoriosta kertoi meille aiheesta "Virtuaaliorganisaatiossa tarvitaan uudenlaista osaamista" Niina kertoi, miksi tavanomaisessa organisaatiossa hyväksi havaitut käytännöt eivät toimi hajautetuissa organisaatioissa eli virtuaaliorganisaatioissa. Samalla hän kertoi mitä hajautetussa organisaatiossa toimiminen vaatii esimiehiltä ja henkilöstöltä sekä mikä tyyppistä on taitava toimiminen hajaututetussa organisaatiossa. Lisätietoja löytyy verkosta osoitteesta vmwork.tkk.fi, jossa linkki myös aiheeseen liittyvän seminaarin ohjelmaan.

Kyldyyriä kyldyyriä

Tiistaina 1.2. Napolin kulttuurianti oli Kom-teatterissa esitettävä Suomen hevonen. Suomen hevonen on komedia Niskavuoren perillisistä EU Suomessa teemalla "Ei maaseutua voi tuoda. Ja helvetin vaikee sitä viedäkin on." Ohjaus Pekka Milonoff.

2004

Vaalikokous ja teemailta

Napolin pikkujoulun tuoksuinen vaalikokous ja teemailta järjestettiin ke 1.12. Itä-Pasilassa. Ennen varsinaista kokousta TEKin yks.joht Joel Salminen kertoi mitä TUPO pitää sisällään ja tutustutti osallistujia YT-neuvotteluiden saloihin sekä antoi vinkkejä, miten kannattaa toimia. Teeman jälkeen ilta jatkui sääntömääräisellä vaalikokouksella, jossa päätettiin jäsenmaksun suuruudeksi 8 euroa, valittiin hallitus vuodelle 2005 ja valittiin tilintarkastajat vuodelle 2005. Samalla suunniteltiinn tulevan vuoden toimintaa.

Yhteistapaaminen TEKin naiskerhojen kanssa

TEKin "naiskerhojen" yhteistapaaminen yhdessä Aboatekin ja Teknan kanssa järjestettiin Turussa la 26.9. Osaava Nainen -messujen yhteydessä. Kiitokset järjestelyistä Aboatekille

Vuosikokous

Napolin sääntömääräinen vuosikokous maanantaina 15.3. TEKin saunatiloissa, Pasilassa. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat: toimintakertomus vuodelta 2002, tilinpäätös ja tilikertomus, tilintarkastajien lausunto, tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen, toimintasuunnitelma 2003, talousarvio vuodelle 2004.

Erotu eduksesi kahvitunnilla
Ti 3.2. Napolilaiset taiteilivat taatusti persoonallisesti kuvioituja astioita Keramiikkapaletissa (os. Yrjönkatu 32, Hgin keskusta, Forumin vieressä, http://www.keramiikkapaletti.fi)

2003

Napolin pikkujoulu järjestettiin teatterin merkeissä maanantaina 24.11. Näytelmä oli Kansallisteatterin Willensaunassa esitetty Porvari aatelismiehenä.

Napolin sääntömääräinen vaalikokous pidettiin maanantaina 10.11.2003 TEKin saunatiloissa, os. Ratavartijankatu 2, Pasila. Ennen kokousta illan teemaosuudessa oli katsaus TEKin ura- ja lakipalveluihin jäsennäkökulmasta "MItä, mistä ja milloin". Illan aiheesta meille kertoi DI Hanna-Riikka Myllymäki, TEKin urapalveluista.

Napolin ammatillinen ja kulttuurillinen syyspäivä järjestettiin lauantaina 20.9. Helsingissä yhteistilaisuutena Aboatekin ja Teknan kanssa. Paikkana oli ravintola Papa Giovanni. Päivän teemat:

  • Työelämän tutkimusavusteinen kehittäminen, projektikoordinaattori Osmo Rahikainen, Työelämän kehittämisohjelma TYKE
  • Asiantuntijoiden palkitsemisen haasteista, konsultti Kirsi Luoma, MPS Finland Consulting Oy. Aiheeseen liittyvä Power Point esityksen voit ladata Työsuojelurahaston sivuilta.
  • Opastettu tutustuminen Insinöörin rakkaus -näyttelyyn Ateneumissa

Maanantaina 12.5. Napoli tutustui sanomalehden tekemiseen ja tekniikkaan. Toimintaa meille esitteli Aulikki Akaan-Penttilä. Lopuksi kiersimme Sanomataloa ja kävimme katsomassa Hesarin toimitusta.

Napolilaiset pääsivät tutustumaan Masa Yardsin telakkaan ma 5.5.2003 klo 17-19. Toiminnan esittelyn lisäksi tutustuimme itse telakkaan ja 2600 matkustajan risteilijään, joka seilaa toukokuussa kohti lämpimämpiä vesiä. Kiitos Outi Siivoselle mielenkiintoisesta illasta.

TiNA -projekti (http://tina.tkk.fi) järjesti yhdessä Teekkaritytöt yhdistyksen kanssa TEKNIIKAN NAISTEN yhteisen KEVÄTILLAN teekkareiden rantasaunalla Otaniemessä keskiviikkona 23.4. klo 17-24. TiNA ja Teekkaritytöt kutsuivat myös Napolilaiset mukaan lenkkeilemään ja saunomaan.

Sääntömääräinen vuosikokous ma 24.3.2003 klo 18. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat: toimintakertomus vuodelta 2002, tilinpäätös ja tilikertomus, tilintarkastajien lausunto, tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen, toimintasuunnitelma 2003, talousarvio vuodelle 2003. Sekä ideoitiin mielenkiintoisia tapahtumia.

2002

Maanantaina 9.12.2002 tutustuimme Kalevala Korun tuotantoon, korujen suunnitteluun, yrityksen historiaan ja tehtaanmyymälän valikoimiin. Kalevala Korun tuotemerkit ovat Kalevala Koru ja Kaunis Koru. NAPOLIn sääntömääräinen vaalikokous järjestettiin samassa yhteydessä. Kokouksessa päätettiin säilyttää jäsenmaksun suuruus 8 eurossa. Hallituksen kokoonpano ei muuttunut (puheenjohtaja Pia Perälä, rahastonhoitaja Tuula Pihlajamaa, jäsenet Riikka Holopainen, Tiina-Mari Monni, Mia Nores ja Tuula Sivonen). Tilintarkastajiksi valittiin Marja Kärmeniemi ja Hanna Veräjänkorva, varalle Pia Nybäck.

Maanantaina 21.10. klo 17-19 Napolilaiset tutustuivat Helsingin Veden Viikinmäen jätevedenpuhdistamon toimintaan. Ohjelmassa oli Helsingin Veden toiminnan yleisesittely, jätevedenpuhdistuksen prosessiin tutustuminen ja kiertokäynti puhdistamolla.

NAPOLI aloitti syksyn reippaasti tutustumalla islanninhevosten sielunelämään keskiviikkona 11.9. klo 18 Torpin tallilla Pukkilassa. Vaellus kesti 2,5 tuntia.

Tiistaina 11.6. NAPOLI tutustui kasvimaailman ihmeisiin Helsingin Yliopiston kasviteteellisessä puutarhassa opastetulla kierroksella.

NAPOLI järjestesti tutustumisen golffauksen salaisuuksiin ti 21.5. Keimolassa. Opettajan johdolla ensin tutustuttiin lajiin ja harjoiteltiin golflyöntejä rangella sekä harjoiteltiin lähipeliä (chipit ja putit).

NAPOLIn sääntömääräinen vuosikokous järjestetiin tiistaina 2.4.2002. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat sekä vahvistetiin eronneet jäsenet. Kokouksen jälkeen teemaillan aiheena oli "Psykologiset testit - vain veikkaamalla voit voittaa?". Aiheesta meille kertoi Ani Närhi Psykosta.

Uuden vuoden NAPOLI aloitti pohtimalla valtaa. Tutustuimme eduskuntaan ke 23.1.2002 ja aiheeseen meitä johdatti kansanedustaja Sirpa Pietikäinen otsikolla "Yhteiskunnallinen päätöksenteko - valta ja vaikuttaminen".