Liity jäseneksi

Jäseneksi liittyminen
Voit hakea Napolin jäsenyyttä täyttämällä alla olevan liittymislomakkeen. Lue kuitenkin ensin ohjeet.

Jäsen ja kannatusjäsen
Napolin varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä TEK:n ja TFiF:n täysjäsenet ja opiskelijajäsenet. Kannatusjäseniksi voivat hakemuksesta ja yhdistyksen hallituksen hyväksyminä liittyä muutkin. Kannatusjäsenellä on samat oikeudet ja velvollisuudet kuin varsinaisilla jäsenillä; kannatusjäsen ei kuitenkaan voi toimia yhdistyksen puheenjohtajana tai varapuheenjohtajana.

Jäseneksi hyväksyminen
Hyväksytyn jäsenhakemuksen jälkeen saat sähköpostilla ohjeet jäsenmaksun maksamisesta. Maksettuasi jäsenmaksun voit osallistua yhdistyksen toimintaan. Jäsentiedotuksen saat lomakkeella antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Jäsenmaksu
Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain. Vuoden 2023 jäsenmaksu on 15€ ja kannatusjäsenmaksu 25€. Huomaathan, että voit osallistua Napolin tapahtumiin vasta sitten, kun jäsenmaksusi on maksettu. Jäsenmaksu tulee maksaa myös vaikka tapahtumiin ei osallistuisi.

Lisää jäsenyydestä
Lisää tietoa Napolin jäsenyydestä löydät Jäsenasiat-sivuilta. Kaikissa jäsenasioissa voit myös ottaa yhteyttä napoli.jasenasiat [at] gmail.com.

 

Lähettäessäni lomakkeen annan Napolille oikeuden tallentaa henkilötietoni yhdistyksen jäsenrekisteriin. Tietoa henkilötietojen käytöstä ja käsittelystä löydät jäsenrekisterin tietosuojaselosteesta.