Kirkkovenesoutu

Napolin kolmannen iän ryhmä N3A järjestää 

kirkkovenesoututapahtuman 

maanantaina 19.8.2024 klo 17-19.30 

Soutustadionilla, Merikannontie 4, Helsinki.

Tapahtuma on avoin kaikille napolilaisille. Mukaan mahtuu 40 ensimmäistä. Tule rohkeasti mukaan! Meillä on hyvät opastajat, joten ennakko-osaamista ei tarvita.

Tapahtuman ovat järjestäneet ja mahdollistaneet jäsenemme Liisa Heikinheimo ja Eija Heiskanen. He ovat hankkineet sponsoreiksemme VTT:n ja soutuseura SMARKin https://smark.fi/ . VTT antaa käyttöömme oman kahden tunnin vuoronsa, yhden veneen sekä soutuporukan opastamaan. SMARKilta  saamme käyttöömme toisen veneen. Suurkiitos, Liisa ja Eija, samoin suuret kiitokset VTT:lle ja SMARKille!

Osallistumismaksu on 30 euroa, joka tilitetään suoraan Naisten Pankille. Tämä summa mahdollistaa yhdelle naiselle kouluttautumisen ammattiin eli kukin osallistuja ”soutaa yhden ammatin” https://www.naistenpankki.fi/  .

Ilmoittaudu mukaan ja maksa samassa yhteydessä osallistumismaksusi - eli lahjoituksesi - Naisten Pankin tilille. Ilmoittautumisesi on tapahtunut silloin, kun maksusi näkyy Naisten Pankin tililllä.

Maksun saaja: Espoon ryhmä kehitysmaiden naisten hyväksi ry - HUOM. käytä tätä virallista nimeä

Tilinumero: FI89 1544 3000 1333 35

Summa: 30 €

Eräpäivä: heti

Viitenumero: 20336 - HUOM. viitenumero on pakollinen. Olethan tosi huolellinen, että se menee oikein!

Jos jostain syystä sinulle tulee este ja olet jo suorittanut maksun, voit hankkia itsellesi korvaajan napolilaisista. Tee silloin ilmoitus peruutuslomakkeella ja ilmoita myös, kuka on sinun korvaajasi soutajana.

Lähempänä tapahtumaa lähetämme soutajille tarkempaa tietoa aikataulusta, vaatetuksesta ym.

Kesäisin terveisin
Kirkkovenesoudun suunnittelutiimi N3A:ssa eli Liisa Heikinheimo, Eija Heiskanen, Elina Moisio,  ja Hanna Nikkilä