Naisten Pankki

Tervetuloa tutustumaan Naisten Pankkiin ja kuulemaan sen työstä ja tuloksista sekä vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista.

Puhujana on Helena Arlander, joka tuntee Naisten Pankin toiminnan syvällisesti pitkältä ajanjaksolta ja joka on ollut aikanaan pitkään Naisten Pankin ohjausryhmässä. Hän on myös itse käynyt useammassakin Naisten Pankin rahoittamassa kohteessa. Tällä hetkellä Helena toimii Kirkon ulkomaanavun hallituksessa.

Naisten Pankki on suomalainen verkosto https://www.naistenpankki.fi/ . Se tukee naisten työtä ja yrittäjyyttä kehittyvissä maissa, jotta jokaisella naisella on oikeus päättää itse elämästään. Naisten Pankki tavoittaa vuosittain 30.000 naista Aasiassa ja Afrikassa. Napoli onkin jo tukenut Naisten Pankin toimintaa lahjoittamalla ammatin ”kiitoskukkana” yritysvierailuilla.

Voit osallistua joko paikan päällä tai etänä. Tilaan mahtuu ensimmäiset 24. Napoli tarjoaa tilaisuudessa kahvia ja teetä sekä pientä suolaista.

PS. Naisten Pankin toimintaan on mahdollisuus tutustua lisää pistäytymällä Ainoan pop-up- tapahtumassa, joka on avoinna 17.4. - 19.4. klo 11-19 ja lauantaina 20.4. klo 11-17 Kaisan Cafeen vieressä 1. kerroksessa . Lahjoituksina saatuja ”vaatekaappien aarteita” myydään ja saatu tuotto menee kehittyvien maiden naisten koulutuksen ja yrittäjyyden tukemiseen❤️.