Ilmoittautuminen ryhmään Napolin 3. Ikä - Napoli 3rd Age - N3A

  • ke 31.12.2025

Napolin Kolmannen Iän ryhmä toimii vertaisverkostona ja toiminta-alustana uudessa vaiheessa ja jo sen kynnyksellä, kun ura/yrittäjyys/työelämä jää taakse ja aikaa vapautuu johonkin ihan uuteenkin.                                                                                                                                                                                                      

Napoli on koko historiansa aikana kehittänyt toimintaansa ajan ja jäsenistön toiveiden mukaan. Vuosikymmenien saatossa huomion kohteena ovat olleet mm. erilaiset uravaiheet. Kasvava joukko napolilaisia elää tällä hetkellä ns. kolmatta ikäänsä, jolloin ura/yrittäjyys/työelämä jää taakse ja aikaa vapautuu muuhun. Mitä miettii naispolyteekkari tässä elämänvaiheessa? 

Napolin Kolmannen Iän ryhmä - Napoli 3rd Age - N3A - toimii vertaisverkostona ja toiminta-alustana uudessa vaiheessa ja jo sen kynnyksellä. Naispolyteekkarius ei lopu työuran loppumiseen!

Jos olet tässä elämänvaiheessa, tule katsomaan, mitä uutta Napoli voisi sinulle tarjota. Vertaiskeskusteluita, vinkkejä käytännön asioissa, ideoita oman osaamisen ja vapautuvan ajan hyödyntämiseen, elämän tarkoituksen pohdintaa…

Täytä ilmoittautumislomakkeeseen tietosi ja kerro missä tilanteessa olet, kuvaa lyhyesti tarpeitasi ja toiveitasi sekä mahdollisia ideoitasi tämän ryhmän toimintaan. Kerro myös, haluatko tulla mukaan N3A:n WhatsApp-ryhmään. 

Mm. Helsingin Sanomat on kirjoittanut kolmannesta iästä, juttu aukeaa linkistä ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠.

Ilmoittaudu N3A-ryhmään tai poistu N3A-ryhmästä