Showjazzin tutustumistunti

Showjazzin tutustumistunnilla et tarvitse mitään ennakko-osaamista ei tarvita, halu liikkua musiikin tahdissa riittää😊. Showjazzin tutustumistunnille voivat osallistua kaikki, jotka haluavat kokeilla uutta lajia tai tulevat tanssitunnille ensimmäistä kertaa. Showjazz-tunnilla harjoitellaan jazztanssille tyypillisiä tekniikoita. Tunnin tarkoitus on tanssia hyvällä meiningillä ja tutustua samalla tanssin tekniikkaan. Showjazzin tyylissä korostuvat liikelaadut, menevyys ja ilmaisu. Tanssitunnilla annetaan aina vaihtoehtoja liikkeille esimerkiksi hyppyihin. Tunnilla käytetään eri aikakausien musiikkeja.

Opettajamme on Tanssistudio Fokuksen https://fokusdance.fi/  perustaja tanssinopettaja Anni Tolppanen (kuvassa) https://fokusdance.fi/teachers/pinja-gronberg/ .

Ota tanssitunnille päällesi vaatteet, joissa on kiva liikkua. Voit tanssia sukilla tai paljain jaloin tai sisäliikuntaan tarkoitetuilla kengillä.

Mukaan mahtuu 50 tanssijaa. Vähimmäismäärä järjestämiseen on 10. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi kaksi viikkoa ennen tuntia.   

Tunnin hinta riippuu sitovasti ilmoittautuneiden määrästä:

-          6 euroa, jos osallistujia on 10-20

-          Ilmainen, jos osallistujia on yli 20.


Tule rohkeasti kokeilemaan kivaa showjazzia!

Hanna Nikkilä, Napolin hallitus

P 040 56 11 894