Sirpale eilistä -konsertti

  • pe 3.5.2024 klo 19
  • Aleksanterin teatteri

Pitää kulkea ja laulaa ja välillä palata takaisin. Pitää tavata raitiovaunussa ja kolmen pysäkin aikana ideoida konsertti. Pitää ottaa neljä erilaista laulajaa, joilla on jotain yhteistä: Vuosien varrella kertynyt valikoima Anna-Mari Kähärän väkevätunnelmaisia ja koskettavia lauluja, joita ei saa koskaan laulaa tarpeeksi!


Sirpale eilistä tarjoaa upean sanan ja sävelten illan, joka koskettaa sielua. Esitys on tiheätunnelmainen konsertti, jossa kotimaisten runoilijoiden tekstit tarjoavat tarttumapintaa monenlaisille kuulijoille. Anna-Mari Kähärä on säveltänyt lauluja mm. Anna-Leena Härkösen, Eeva-Liisa Mannerin ja Susanna Haaviston teksteihin.


Sirpale eilistä -konsertissa esiintyvät Tango-orkesteri Unton solistina tunnettu Pirjo Aittomäki, koko kansan rakastama näyttelijä Susanna Haavisto, musiikkiteatterin kehittäjänä tunnettu näyttelijä-laulaja Reetta Ristimäki, Rajaton-yhtyeestä tuttu Essi Wuorela sekä uuden suomalaisen kansanmusiikin uranuurtaja pianisti Timo Alakotila.

Napolille on varattu 40 lippua. Hinta jäsenelle on 13€, peruutusmaksu 19,40€, jonka voi välttää myymällä lipun eteenpäin jäsenelle. Lipun voi myydä myös jäsenkunnan ulkopuoliselle maksamalla peruutusmaksun Napolin tilille ennen tapahtumaa ja lähettämällä kuittikopion tapahtuman järjestäjälle sähköpostitse. Ilmoittautuminen on heti sitova (tässä tapahtumassa peruutusmaksu aktivoituu heti).  Lue lisää ilmoittautumissivulta.

Ilmoittautuminen avataan 5.3. klo 8.