Selli

Aika: 23.5.2023 klo 19
Paikka: Teatteri Jurkka, Vironkatu 7

Napolille on varattu 47 lippua Selli teatteriesitykseen ti 23.5. klo 19 esitykseen. Lipun hinta jäsenelle on 10€.  Tapaamme Verkostoitumisen merkeissä Teatteri Jurkan aulabaarissa klo 18 alkaen.

 

Nuori ja kunnianhimoinen vapaa toimittaja Aino (Wenla Reimaluoto) lähtee Nigeriaan raportoidakseen öljy-yhtiö Shellin ympäristö- ja ihmisoikeusrikoksista. Samaan aikaan yhtiötä vastaan käydään oikeutta Lontoossa ja Haagissa, ja esiin nousee myös kysymys yhtiön hallituksen entisen puheenjohtajan roolista.

Ainon mukaan Afrikkaan lähtee kokenut valokuvaaja Henri (Eero Aho). Nigeriassa kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan ja parivaljakko päätyy poliisivankilaan terrorismista syytettynä. Miten kestää mielivaltainen syytös? Kuinka pelastaa oma inhimillisyytensä epäinhimillisissä oloissa?

Pasi Lampelan uutuusnäytelmä Selli on tiivis ja intensiivinen psykologinen trilleri henkilökohtaisesta rohkeudesta, sananvapaudesta ja ystävyyden ja kollegiaalisuuden etiikasta öljyn, globalisaation ja kolonialismin hätkähdyttävissä maisemissa.

 

Ilmoittautuminen aukeaa 4.3. ja se muuttuu sitovaksi 11.3.23. Sen jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan peruutusmaksu, joka on Napolin tuen suuruinen, tässä tapahtumassa 20€. Peruutusmaksua ei peritä, jos tilalle löytyy toinen osallistuja Napolin jäsenistöstä. Ilmoittautuminen edellyttää vuoden 2023 jäsenmaksun maksamista.

Ilmoittaudu mukaan ja kerro myös toiveesi avec-lipusta, jotka laitetaan jakoon 12.3., jos lippuja on jäljellä. Avec lipun hinta on 30€. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään, saako tähän tilaisuuteen liittyvien ohjeistusten lähetysten yhteydessä näkyä sähköpostiosoitteesi. Napolin yhtenä tavoitteena on tukea verkostoitumista, sähköpostiosoitteiden näkyminen muille samaan tapahtumaan tuleville tukee tätä ajatusta. GDPR:n vuoksi kuitenkin kysymme tähän suostumuksesi. Jos toivot, että sähköpostiosoitteesi ei näy muille osallistujille, laitamme sen BCC-kenttään.

Ilmoittaudu (avautuu 4.3.)

Muista peruuttaa, jotta joku muu pääsee tilallesi. Peruutus - Selli

Ystävällisin terveisin,

Aino, Napoli