Nukkekoti

Aika: 22.9.2023 klo 19
Paikka: KOM-teatteri, Kapteeninkatu 26, Helsinki

Lähde mukaan katsomaan Ibsenin Nukkekotia, jonka Mikko Roiha on tuonut 2000-luvulle.

Henrik Ibsen oli todellinen shokkitaiteilija, ”nuori lupaava lahjakkuus”, josta kasvoi modernin draaman isä. Romanttisena perhedraamana alkava Nukkekoti kohahdutti aikanaan viktoriaanisten avioliittonormien ja naisen alistetun aseman terävällä kritiikillä, ja kietoutuu yhä ajankohtaisiin ihmisarvon ja tasa-arvon teemoihin.

Roihan Nukkekoti sijoittuu 2000-luvun alun Suomeen. Rahan ja rakkauden, vallan ja petoksen teemoja ruoditaan nyt leveällä poljennolla Pohjanmaan lakeuksilla.

Suhteessaan kipuilevana pääparina nähdään Aleksi Holkko rinnallaan Niko Saarela. Muissa rooleissa kulisseja kolistelevat Vilma MelasniemiTiina Weckström ja Markus Riuttu.

”Kaikki onnelliset perheet muistuttavat toisiaan, jokainen onneton perhe on onneton omalla tavallaan”, Leo Tolstoi toteaa Anna Kareninan alussa. ”Kenellä on oikeus onnettomaan avioliittoon?” kysyy Mikko Roiha.

Lue lisää KOM-teatterin sivuilta.

Napolille on varattu 70 lippua. Lipun hinta jäsenelle on 10€, peruutusmaksu 16€, jos peruutus tulee 30.8. jälkeen. Peruutusmaksua ei peritä jos lipulle on toinen käyttäjä. Sumplin lippuja 15.9. saakka, sen jälkeen lipun voi siirtää toiselle jäsenelle itse, kunhan muutoksesta ilmoittaa sähköpostitse: aino.mensonen@gmail.com. Toisen jäsenen voi löytää esim. Napolin FB-ryhmän kautta.

 

Ilmoittaudu mukaan: Ilmoittaudu

Ilmoita myös jos olet kiinnostunut Avec-lipusta. Avec-lipun hinta on 26€ ja niitä tarjotaan 19.8. alkaen, jos lippuja on jäljellä.

Peru ilmoittautumisesi: Peruutus

 

t. Aino